Transparant stappenplan

Voordat je jezelf "eigenaar" mag noemen doorloop je enkele stappen. Wij helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuzes bij iedere stap. Alles begint met een eerste afspraak in één van onze kantoren.

Kaart Finteam-1

1. Online afspraak boeken, handig !

Je maakt een keuze uit onze lijst van kantoren. Je kunt onmiddellijk in het agenda van onze collega een tijdstip kiezen. 

_MG_9221

2. Eerste gesprek. Jij vertelt !

In het eerste gesprek luisteren we naar jou ; je vertelt ons je dromen. Misschien heb je al een woning op het oog ? Of wil je eerst duidelijk weten hoeveel je kunt uitgeven aan een woning ?  Tekende je al een compromis ? We overlopen samen met jou de mogelijkheden.

_MG_9203

3. Wij gaan aan de slag !

Met de informatie uit het eerste gesprek gaat onze specialist aan het werk. Alle mogelijkheden worden overlopen en we zoeken naar de beste voorwaarden op de markt : over de merken heen kijken we na waar we de beste deal kunnen maken voor jou. 

_MG_8970

4. Finteam in actie !

Naast de lening moet er ook een beslissing worden genomen over de schuldsaldoverzekering en woningverzekering. Contacten met de schatter of de notaris worden opgestart. Het team overlegt en zo komen we tot een uitgelezen pakket van oplossingen. Het enige wat jij nog moet doen is langsgaan bij de notaris ! 

Foto eerste huis

5. Genieten !

Toegegeven, een huis kopen is niet zomaar een "walk in the park". Als je dit samen met Finteam aanpakt wordt het toch allemaal net iets eenvoudiger. Neem contact op, en voor je het weet ben ook jij eigenaar ! 

Maak een afspraak

Een gesprek bij ons is kosteloos : onze specialisten zullen je graag te woord staan en je helpen waar mogelijk. Sta je helemaal aan het begin van je zoektocht ? Of vond je al je droomwoning en tekende je al het compromis ?

Kom langs : wij helpen jou.