Wij maken jouw project mogelijk.

De aankoop van een nieuwe woning is vaak een parcours met hindernissen. Wij helpen en zorgen ervoor dat je de juiste beslissingen neemt.

Aanpak

Een luisterend oor en een persoonlijke aanpak, dat is de sterkte van ons team. Samen bespreken we je wensen en gaan daarna op zoek naar de beste oplossing.

  • Onafhankelijk kredietmakelaar

  • De interessantste formules voor leningen

  • Persoonlijke aanpak en oplossingen op maat

  • Eén van de grootste onafhankelijke kredietmakelaars

  • Informatief en vrijblijvend eerste gesprek

Steeds een kantoor in de buurt

Ons netwerk van Finteam kantoren groeit snel. Je kunt er vlot terecht voor een eerste gesprek. Wil je liever on-line geholpen worden ? Ook dat kan ! 

Wat is een hypothecair krediet ?

Bij een hypothecaire lening, zal de kredietgever een hypotheek op je woning laten vestigen. De woning dient dus als onderpand voor de lening. Zo is de bank zeker dat ze haar geld zal terugkrijgen wanneer je de lening niet meer kunt terugbetalen.

Notaris

Bij het afsluiten van een woonlening komt de notaris om het hoekje kijken : er moet een juiste procedure gevolgd worden. Van compromis tot akte zijn er strikte regels.

Lening

Er zijn leningen in alle maten en gewichten. De meeste kandidaat-kopers zoeken gewoon de lening met de laagste rentevoet. Dit is echter niet steeds de juiste keuze ! 

Bankkantoor

Sinds 2010 verdwenen 5 op de 10 bankkantoren in Vlaanderen. Logisch ook want consumenten begrijpen méér dan ooit het voordeel van een makelaar die over de merken heen zoekt naar de juiste lening.

Onze kantoren

Ons netwerk van kantoren groeit. Zo is er steeds een kantoor bij jou in de buurt.

Kaart Finteam-1

We zijn er voor jou

icon-booking

Afspraak op kantoor

Je kunt meteen in het agenda van het kantoor van jouw keuze je afspraak inboeken ! 

icon-call

Bel ons

Tijdens de kantooruren kun je ons bereiken via

icon-chat

Video-call

Wil je liever een afspraak via video-call ?